I mer än 15 år har vi arbetat med hästfoder och vi har nu tagit steget full ut genom att producera våra egna blandningar under vårt eget märkesnamn; Just...Horsefeed®
 
VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM HÄSTÄGARE OCH RYTTARE ?
 
Just...Horsefeed® erbjuder foderblandningar av högsta kvalité för alla kategorier av hästar och på olika nivåer av arbeten, dräktighetsperioder eller tillväxt. vårt produktutbud består av Müsliblandningar, där merparten är havrefria, Pelletsfoder, Rena fodersorter, Vitaminer&Mineraler, Koncentrat samt Vårdprodukter.
 
Du kan utfodra våra produkter som enda kraftfoder, komplettera med annat kraftfoder eller spannmål. I alla våra foder är råvarorna värmebehandlade, detta för att öka upptaglighet, smältbarhet samt för den hygieniska kvalitén och hållbarheten.
 
I våra pellets så används endast melass som bindemedel !!
 
Vi garanterar att Just...Horsefeed® är fritt från fisk- och köttmjöl, läkemedel samt dopingsubstanser.
 
VAD MENAS MED GMP+ CERTIFIERING ?
 
GMP+ är en i grunden holländsk kvalitetsklassning jämställd med ISO 9002, som nu finns i flera länder inom EU, för foderprodukter och matvaror på humansidan. Målen för denna typ av kvalitetsklassning är att det skall produceras säkert djurfoder och matvaror utan oönskade och skadliga ingredienser. Detta innebär att alla ingredienser är kontrollerade från råvara, tillsatser o produktionsanläggningar fram till slutprodukt.